درتقابل با دخالت بیگانگانگان در انتخابات اسفند 98 چه  تدابیری اندیشیده ایم ؟
همچنانکه  عوامل  نظارتی  و اجرائی  با  تصویب مقدمات و اعلام تقویم اجرائی  وتسهیل مشارکت مردم  برای انتخابات مجلس شورای اسلامی در دوم  اسفندماه سال جاری اهتمام دارند تا نحوه وقالب و ساماندهی  اجرای این فرایند مهم  بشکلی هوشمندانه وهدفمند برگزار شود، بی گمان از آنسو دشمن نیز ، مترصد است تا با سوء استفاده از روزنه و خلاء  ساختگی و یا احتمالی در این پروسه ی تعیین کننده، نقشه های خنثی شده ی  پیشین خود را دنبال کند. بدیهی است که یکی از مفاصل مورد تمرکز بیگانه  رسانه و شبکه اجتماعی است و از سوئی دیگر تجربه ی نخست برگزاری انتخابات الکترونیکی در برخی  حوزه های  انتخابیه "شعب منتخب اخذ رای"  زوم دولبه  وجهت دار طرف های خارجی بر این طرح می تواند موضوعی برای چالش انگیزی تیتر  رسانه ی تلقی گردد.
نکته ی دیگر اینکه به تجربه ثابت شده ، هرگاه دشمن موضوعی  را بعنوان  تهدیدی  از سوی  ایران مطرح کرده است ،  اغلب زمینه ساز وتوجیهی در اقدامات تهاجمی  و یا خصومتی  مورد انتظار در عرصه ی  مرتبط با لحاظ فضا سازی عمومی در فرصت پیش رو علیه  کشورمان  بوده است ! تا حدیکه همانند پیشتر  در این رهگذر به مقوله ی  انتخابات  بعنوان بزنگاهی برای انتقامجومی ضد ایران اسلامی از هیچ تلاشی فروگذار ننموده وبیکار نبوده  است . اخیراً برای نمونه وگزارش قابل تامل زیر منتشر شده است ؟!
"مارک زاکربرگ، مدیر عامل فیسبوک، اعلام کرد که این شرکت موفق شده است چند کمپین روسیه و ایران که به قصد دخالت در انتخابات آمریکا تشکیل شده بودند را خنثی کند.
  زاکربرگ این خبر را روز دوشنبه ۲۹ مهر در گفت و گو با شبکه تلویزیونی ان بی سی اعلام کرد و گفت که فیسبوک اقدام برای تشکیل این کمپین ها را زمینه سازی این کشورها برای دخالت در انتخابات سال آینده آمریکا می داند.
روز دوشنبه فیسبوک اعلام کرد که چهار کمپین انتشار اطلاعات نادرست در فیسبوک و اینستاگرام را حذف کرده است. منشاء سه کمپین در ایران و دیگری در روسیه بود. این کمپین‌ها شامل ۹۳ اکانت فیسبوک، ۱۷ پیج و چهار اکانت اینستاگرامی بودند که عمدتا روی مخاطبان آمریکا و فرانسوی زبانان شمال آفریقا متمرکز بودند."؟؟!
 اما واقع امر را از بیانیه نمایندگان مجلس  ایالات متحده باید استخراج کرد: فیلم های جعلی"«Deepfake» اعتبار انتخابات ایالات متحده 2020 را تهدید می کند
در این بیانیه رسمی به بیش از یک بستر رسانه اجتماعی ، مانند فیس بوک و توییتر ،اشاره شده و  آدام شیف ، رئیس کمیته اطلاعات مجلس ، از تأثیر منفی و سوء اطلاعات رسانه ها از گسترش فیلم های جعلی "Deepfake" نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا ابراز نگرانی کرد. به نظر وی ، این امر برای اعتبار داشتن در مبارزات انتخاباتی برای هر كاندیدائی خطرناک است و اجازه می دهد قدرتهای خارجی  بتوانند بر روند منافع انتخابات به نفع منافع ی خود تأثیر بگذارند."؟!
در پایان می توان نتیجه گیری کرد : با تقویت حمایت از مر قانون در کشورمان وارتقاء هماهنگی وانسجام مدیران ، بهبود شیوه های آموزش خاص وعام واطلاع رسانی موثر،  مطالعه ی دقیق ابعاد ماجرا ها  ومنفذهای موجود و  پیش خوانی سناریوهای مختلف و رصد بموقع جهت گیری رسانه ی بیگانه ،روند  آمادسازی برگزاری انتخابات را با اهداف مطلوب  کشور تطبیق داد. زیرا در سطح کلان  برای هرانتخاب اندیشمندان این عرصه   "مشروعیت و شایستگی " را توامان نتیجه و برایند مورد نظر حقیقی در آن می دانند لذا برای تحقق این دومورد اتخاذ تدابیر قاطع  هوشیارانه برای مقابله با هرگونه جوسازی خارجی نه تنها لازم بلکه ضرورتی حیاتی است.



مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : انتخابات ,رسانه ,آمریکا ,اعلام ,کمپین ,دخالت ,ایالات متحده ,برگزاری انتخابات ,تدابیری اندیشیده ,انتخابات اسفند ,دخالت بیگانگانگان
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود رایگان مقاله10 بهترین منابع آموزشی برنامه نویسی فارسی سام ست دیزل ژنراتور تعمیر قرآن گرافیک دوربین های دیجیتال رنگی چت | چت رنگی Christina