مجله "پولیتیکو" تحلیلی را با عنوان» هم پیمانان آمریکا  برای جنگ با ایران جا زدند » منتشر کرد.
"متحدان ترامپ در خاورمیانه از رویارویی با ایران خودداری کردند آنها سالها خواستار رویارویی با تهران بودند. اما وقتی این اتفاق در نهایت رخ داد ، آنها سریعاً خواستار آرامش شدند"
که درخلاصه ی ترجمه شه ی این مطلب  آمده است : متحدان ترامپ در خاورمیانه  همواره از آمریکا  می خواستند  که مواضع سختگیرانه تری در مورد ایران اتخاذ کند و  از تصمیم خود برای امضای توافق هسته ای با تهران انتقاد کرده  و از پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خوشحال شده بودند.
 اما پس از جریان "موشک باران عین الاسد " نزدیکترین متحدین آمریکا در خاورمیانه اکنون عملاً در تلاشند تا مخفی شوند زیرا رهبرعالی ایران گفته بود این  آغاز کار است  وبرهمین اساس اسرائیل و کشورهای حاشیه خلیج فارس  از نظرات قبلی خود که منجر به درگیری می شد برگشتند و از ابراز گفته های قبلی  خود پرهیز می کنند.
 گرچه پیش از این مقامات این کشورها که برای تقابل با ایران لحظه شماری می کردند برای جلوگیری از "وخیم تر شدن اوضاع" خواستار "خویشتنداری" شدند و امارات متحده عربی بر "اهمیت گفتگو و راه حلهای ی" تأکید کرد و حتی نخست وزیر اسرائیل بنیامین نتانیاهو که علناً از تصمیم ترامپ برای ترور سلیمانی تمجید می کرد ، به مشاوران خود گفته است : که وانمود کنند که  این ترور " موضوعی اسرائیلی نیست ، بلکه یک امر آمریکایی است . ما در آن دخیل نبودیم و نباید به آن کشیده شویم. "
ولی تماس های قبلی آنها با آمریکا برای " غلبه بر  افعی" در تهران ، از جمله با بمباران سایت های هسته ای ایران ، قابل توجه است.
این مواضع  جدید از سوی   همپیمانان منطقه ی آمریکا نشان می دهد که  پیگیری  درخواست ی گذشته   دولت های آنها را تهدید  می کند   و همچنین حاکی از عدم اطمینانی به دولت آمریکاست زیرا  برایشان آشکار گردیده که ترامپ که به عنوان شخصیتی  بی ثبات شناخته شده است ودر کنار آنها در طولانی مدت در کنار آنها نخواهد ایستاد.
این مجله تصریح میکند که یک مقام عربی  اکنون تأکید کرده است که اگرچه ریاض و دیگران موضع محکمی از آمریکا می خواستند ، اما هرگز جنگ نمی خواستند ، و این مقام گفت: "ما به خودمان فکر می کنیم . ایران قدرت بی ثبات کننده در خاورمیانه بود ، اما همسایه است که ما باید با آنها همزیستی مسالمت آمیز داشته باشیم
ترس واضح کشورهای  مذکور که برخی از آنها مبالغ زیادی را برای شرکتهای ولابی فشار ی در واشنگتن خرج می کنند ،حتی ممکن است  پس از روز چهارشنبه  در نتیجه ی اقدام مستقیم نظامی در پاسخ به موشک های پرتاب شده توسط ایران ، تصمیم ترامپ را تحت تأثیر قرار داده است.
  ترامپ این هفته میزبان مقامات دفاعی عربستان سعودی در واشنگتن بود ، جلسه‌ای که تا زمانی که ریاض آن را اعلام نکرده توسط کاخ سفید اعلام نشده است
این نوشتار با استناد به بیانیه سپاه پاسداران تاکید می کند : "برای متحدین آمریکا که پایگاههای ارتش تروریستی آمریکا را در سرزمین های خود قرار داده اند ، هر نقطه شروع برای هرگونه اقدام خصمانه یا حمله علیه جمهوری اسلامی ایران ، هدف قرار خواهد گرفت . ما به هیچ وجه رژیم صهیونیستی جدا از جنایتهای آمریکا بحساب نمی آوریم .
این گزارش به نقل از یک شخص آگاه در دربار سلطنتی عربستان سعودی ، در یک پیام متنی به "پولیتیکو" می گوید: "کشورهای حوزه خلیج فارس نگران هستند (  از این پس  بعداز سلیمانی کمتر) آما وقتی  اوضاع بر آنها سخت تر می شوند ،آمریکا آنها را رها می کند."
در این متن به نقل از جان آلترمن از مرکز مطالعات بین المللی و استراتژیک آمده است: "همسایگان ایران می خواهند ایران را مهار کنند ولی آنها نمی توانند به ایران حمله کنند و سؤال بدون پاسخ این است: (چگونه می توانید بدون برخورد به آن دشمن ، دشمن را از بین ببرید؟")
تهیه وترجمه : نجوای کنگان
- عنوان منبع :
Trump's Mideast allies duck Iran confrontation
For years, they called for a showdown with Tehran. But when it finally happened, they quickly called for calm.



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خاص درخت دانش Molly ترازو meharat Dana پستچی link روزی روزگاری در هالیوود پرگیم